🗳 Mi szavaztunk! Az országnak kormányra van szüksége!

Sürgős intézkedések kellenek; gazdasági mentőcsomagok! Közegészségügyi határozott intézkedések

“Ma megszavaztuk azt a kormányt, aki gúnyt űzött a parlamentből ,gúnyt űzött az állam intézményeiből és gúnyt űzött az emberekből. Azt a kormányt , aki nem értette meg két nappal ezelőtt, hogy már sűrgősségi helyzet van és Románia olyan intézkedésekkel kellene előálljon, ami biztonságba helyezi a gazdagági szférát, különböző iparágakat és ami a legfontosabb, az emberek egészségét és biztonságát.

A politikai agenda megváltozott, és ezekkel a dolgokkal most nem lehet foglalkozni, hiszen a járvány az első és erre kellenek világos intézkedések. De azt nem szabad elfelejtse senki, hogy amikor a dolgok rendeződnek és helyükre állnak,  ezeket a dolgokat számon kell kérni…Azok az emberek akik mosolyogva sajtótájékoztatókon,  gúnyt űzve az intézményekből álltak ehhez a kérdéshez, azokat majd számon kell kérni és el kell számoltatni a döntéseikről.

Mostani állás szerint a PNLtől 4-en jöttek el szavazni. Mi mind itt vagyunk és szavaztunk és szavazunk folyamatosan, mert úgy gondoljuk, ez a döntés a legjobb az ország szempontjából” -jelentette be Antal Lóránt szenátor.