Újra lehet jegyezni a törölt PFA-kat és I.I.-ket!

Azok a PFA-k (engedélyezett természetes személyek) és I.I.-k (egyéni vállalkozások), amelyeket töröltek azért, mert nem teljesítették a sürgősségi kormányrendelet által leszögezett szabályokat az említett dátumig, kérvényezhetik az újrabejegyzést. Az alábbiakban az érintettek további fontos információkat olvashatnak:

👉 Az Országos Cégbíróság és az AFIR (Vidéki Beruházások Finanszírozási Ügynöksége) levélben értesített arról, hogy szeretnék segíteni az ilyen helyzetben lévő cégeket, ezért elküldték a szükséges dokumentumokat is! Felhívom a figyelmet, hogy INGYENESEN lehet élni ezzel a lehetőséggel! Az alábbiakban találják a hivatalos leveleket, illetve a kitölteni való dokumentumokat is: http://bit.ly/2USrI6e

👉 Az AFIR megerősítette azt is, hogy vannak olyan PFA-k és I.I.-k is a töröltek listáján, akik valamilyen támogatásban részesülnek. Ők is visszakaphatják a jogosultságokat, ha az értesítést követő 14 napon belül igénylik azt. Az érvényben lévő finanszírozási szerződések nem szűnnek meg!