A început sesiunea parlamentară de primăvară

Ieri am început sesiunea parlamentară de primăvară. Din punct de vedere legislativ, una dintre cele mai importante provocări ale acestei sesiuni este Legea educației.

🏛️ Vom dezbate această lege în Parlament și o vom face mai bună și mai eficientă, păstrând în același timp toate drepturile minorităților.

⚡ Nici în calitate de președinte al Comisiei pentru energie, sesiunea nu va fi plictisitoare, deoarece vom discuta o serie de probleme, inclusiv energia regenerabilă. Trebuie să continuăm să ne protejăm capacitatea de generare a energiei electrice și, nu în ultimul rând, să menținem măsurile prin care am înghețat prețurile la electricitate și gaze naturale, protejând astfel atât consumatorii casnici, cât și pe cei din mediul de afaceri. Trebuie subliniat faptul că aceste măsuri au avut un impact major și în reducerea inflației.

📈 Consolidarea Scaunului Odorhei este o sarcină implicită, așa că voi continua și în această sesiune să depun toate eforturile pentru a rezolva problemele cetățenilor și al primarilor din județul nostru!