Cea mai mare investiție din județul Harghita se va realiza în Scanului Odorhei!

Drumul județean 137 dintre Odorheiu Secuiesc și Cristuru Secuiesc va fi reconstruit din 160 de milioane de lei!

💸 I-am ascultat pe locuitorii din Odorhei! Aproape 160 de milioane de lei vor fi cheltuiți pentru a reconstrui unul dintre cele mai aglomerate tronsoane de drum din Scaunul Odorhei. Acest lucru nu numai că va îmbunătăți siguranța și confortul transportului, dar va stimula, de asemenea, viața economică a regiunii, conectând cele mai importante două orașe din zonă și comunele din jur.

🌷  Succesul planului se datorează, fără îndoială, rolului UDMR jucat în cadrul guvernului și activității fostului ministru al dezvoltării, Cseke Attila. După ce UDMR a fost forțată să intre în opoziție, proiectul părea să fi fost uitat de minister. De la București, în ciuda obstacolelor, am lucrat pentru a asigura această investiție pentru comunitatea noastră. Datorită pledoariei noastre, astăzi Borboly Csaba și Bíró Barna Botond, președintele, respectiv vicepreședintele consiliului județean, au putut semna contractul de finanțare cu valoare record! Munca merge mai departe!

Mai pe larg:
https://infrapress.ro/2023/02/09/se-reabiliteaza-drumul-dintre-odorheiu-secuiesc-si-cristuru-secuiesc-pe-sectorul-de-drum-dj137-se-va-construi-si-o-pista-de-biciclete/