Bine ați venit pe pagina Antal Lóránt

Tatăl meu nu a vrut să fiu politician. Totuși, cumva m-am implicat în politică. M-a interesat ce se întâmplă în mediul meu și m-am săturat să strig dintre spectatori –  am decis să intru pe teren.

Antal Lóránt

senator

Am făcut o mulțime de prostii când eram mic. Eram un copil poznaș și neastâmpărat, mereu voiam să încerc totul, nu puteam sta locului. Să sparg geamuri era ceva obișnuit, la fel ca și pedepsele cu șapca. Tatăl meu spunea adesea că de la trasul de urechi mi-au rămas urechile strâmbe.

Facebook feed

Aveți o întrebare?

Există o problemă locală pe care considerați că reprezentanța noastră politică ar trebui să o abordeze? Ați observat o situație pe care credeți că este de datoria mea să o rezolv? Veniți la audiență sau scrieți o scrisoare pe această temă.

Completați câmpurile de mai jos și voi încerca să vă răspund cât mai curând posibil! Dacă doriți să veniți la audiență, colegii mei vă vor contacta.

Revista presei

Un senator român spune că „de facto” Europa importă tot gaze rusești, pentru că altfel am rămâne în black-out

Un senator român spune că „de facto” Europa importă tot gaze rusești, pentru că altfel am rămâne în black-out

Lorant Antal, apel la Conferința anuală AFEER: Ministerul Finanțelor să lase banii în companiile din energie pentru investiții!

Lorant Antal, apel la Conferința anuală AFEER: Ministerul Finanțelor să lase banii în companiile din energie pentru investiții!

Când va intra în vigoare legea prosumatorilor. O așteaptă peste 100.000 de români

Când va intra în vigoare legea prosumatorilor. O așteaptă peste 100.000 de români

Te interesează harta energetică a României?

Starea economiei unei țări, performanța și magnitudinea industriei sale pot fi analizate într-un mod foarte sugestiv prin radiografierea consumului de energie din țara respectivă. Într-o economie dezvoltată, industrializată, consumatorii non-casnici de energie electrică și gaze naturale, adică fabricile și platformele industriale sunt principalii beneficiari ai energiei produse, iar consumul lor este egal proporțional cu producția lor industrială, succesul lor pe piață și numărul locurilor de muncă pe care le creează. 

Întrebări frecvente

Apelați cu încredere la noi! Pentru programarea unei întâlniri, sunați la numărul de telefon 0366 089 916, trimiteți un e-mail la adresa office@antallorant.ro sau vizitați biroul senatorial personal, la Odorheiu Secuiesc, strada Tompa László nr. 5/3, sau la Cristuru Secuiesc, Piața Libertății nr. 22, lângă Biblioteca Orășenească, la etaj.

Indiferent de problema dumneavoastră, ascultăm orice caz și încercăm să vă ajutăm cu toată priceperea noastră, în limitele legale.

Da, însă pierderea carnetului de muncă trebuie anunțată în Monitorul Oficial. Pentru aceasta, este necesar să cunoașteți seria și numărul carnetului de muncă. Ulterior, trebuie să contactați companiile la care ați lucrat anterior pentru a solicita adeverințe pentru perioadele respective. După publicarea anunțului în Monitorul Oficial, copia acestuia, împreună cu chitanța pentru costurile publicării, trebuie atașate la dosarul de pensionare, alături de adeverințele obținute de la fostele locuri de muncă.

Formular tip – cerere; copie act de identitate; certificat de naștere/certificat de căsătorie (dacă este necesar)/certificat de deces (dacă este necesar) (original + copie); pentru bărbați, livret militar – original + copie; dacă există, certificatul de naștere al copilului sub 18 ani (original + copie); carnet de muncă – original + copie; documente justificative de la companiile unde ați lucrat (documente care atestă vechimea, documente care atestă grupurile de muncă, documente care atestă sporurile de muncă) – original; după 2011, extras Revisal (original semnat și ștampilat); decizia emisă de medicul din comisia de expertiză medicală a capacității de muncă – original; extras de pe ultima fișă medicală – copie.

Acest lucru variază în fiecare caz, deoarece data pensionării depinde de anul nașterii, de gen și de numărul de ani lucrați. Este necesar să verificați aceste informații în fiecare situație.

Documente necesare: formular tip – cerere; copie act de identitate; certificat de naștere/certificat de căsătorie (dacă este necesar)/certificat de deces (dacă este necesar) (original + copie); pentru bărbați, livret militar – original + copie; dacă există, certificatul de naștere al copilului sub 18 ani (original + copie); carnet de muncă – original + copie; documente justificative de la companiile unde ați lucrat (documente care atestă vechimea, documente care atestă grupurile de muncă, documente care atestă sporurile de muncă) – original; după 2011, extras Revisal (original semnat și ștampilat).

Mai întâi, asigurați-vă că sunteți la zi cu plata facturilor, apoi trebuie să depuneți o cerere de reconectare la furnizor. De obicei, furnizorii percep o taxă separată pentru reconectare. Dacă considerați că serviciul a fost întrerupt în mod nejustificat sau furnizorul nu răspunde cererii dumneavoastră, contactați-ne și vom investiga cazul.

Dacă considerați că furnizorul v-a facturat o sumă nejustificat de mare, vă așteptăm la biroul senatorial cu ultima factură, iar noi vom investiga situația.

Instituțiile statului sunt, de obicei, obligate să răspundă cererilor cetățenilor în termen de 30 de zile. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat, veniți la audiență și aduceți cererea depusă. Vom analiza problema pe cale oficială.

Scroll to Top