Székelyudvarhely polgárai fogják azt eldönteni, hogy ki legyen az RMDSZ polgármesterjelöltje a jövőévi választásokon!

Kelemen Hunor szövetségi elnök látogatása Székelyudvarhelyen

✅ A Székelyudvarhelyi RMDSZ meghívására érkezett tegnap Kelemen Hunor szövetségi elnök városunkba! Az inkubátorházban (Harghita Business Center – HBC) gyűltünk össze vállalkozókkal, egyházi és intézményvezetőkkel, civil szervezetek képviselőivel, a városi RMDSZ frakció és elnökség tagjaival kielemezni az elmúlt időszak történéseit. Beszéltünk a kormányzási időszak eredményeiről, de a jövő kihívásairól is az RMDSZ szempontjából. Kiemelten szó esett Székelyudvarhely ügyeiről, a jövőévi ún. szuper választási-év kockázatairól.

️ A szövetségi elnök megerősítette azt, hogy a székelyudvarhelyiek számára a legjobb út az, ha előválasztás révén választják ki, hogy kit akarnak az RMDSZ polgármesterjelöltjének látni. Egyet értettünk abban, hogy június 9. után, az Európa-parlamenti választásokat követő időszakban kell erre sor kerüljön!

A következő évre való tekintettel pedig ma már biztosan kimondhatjuk, hogy az ellenségünk nem más, mint az AUR! Egy út áll előttünk: 2024-ben győznünk kell, ezért győzni fogunk!

Köszönöm Szakács-Paál Istvánnak is, a HBC menedzserének és a városi RMDSZ elnökségi tagjának, hogy biztosította az inkubátorház helyszínét!

A találkozások között a Márton Áron téren álltunk meg, hogy megtekintsük Dávid Botond fényképész Geofolk kiállítását és gratuláljunk neki kiemelkedő munkájáért.

️ A napot Elekes Gyula zománcfestő művész műtermében zártuk, ahol újból volt alkalmunk gyönyörködni a világra szóló alkotásai szépségében. Jó volt újra Gyuszi barátomnál lenni!

Köszönöm Kelemen Hunor szövetségi elnöknek, hogy megtisztelt jelenlétével, hogy átbeszéltük dolgainkat, közös ügyeinket és hogy megerősített abban, hogy jó az irány!