Új év – új befektetések Udvarhelyszéken

Szennyvízhálózat Felsőboldogfalván, útfelújítás Bögözben
💯 Új erővel, új eredményekkel kezdjük az évet!

💸
Ma Udvarhelyszék községei több mint 10 millió lejjel gazdagodtak, ugyanis Zsombori Levente és Ülkei Zoltán felsőboldogfalvi, illetve bögözi polgármester urak a Fejlesztésügyi Minisztériumban írtak alá újabb finanszírozási szerződéseket közösségeik javára!

🔃
Felsőboldogfalván egy alapvető szolgáltatás fogja kényelmesebbé tenni a lakosok életét, hiszen 6.7 millió lejből valósul meg Felsőboldogfalva, Bikafalva, Ócfalva és Farcád települések szennyvízhálózatának a székelyudvarhelyi tisztítóállomásra való rácsatlakoztatása.

🚗
Bögözben két útszakasz korszerűsítése fog a helybéliek közlekedési viszonyain javítani. Szinte 4 millió lejes finanszírozás által megújulnak a DC 15-ös, illetve a DC 228-as jelzésű községi utak Agyagfalván, valamint Décsfalván.


🌷
Ezen sikerek is az Udvarhelyszéktől Bukarestig ívelő csapatmunkának és Cseke Attila volt RMDSZ-es fejlesztésügyi miniszter tevékenységének köszönhetőek, aki az Anghel Saligny Fejlesztési Program kidolgozása által számos udvarhelyszéki befektetést tett lehetségessé.

🙏🏻
Köszönöm a polgármester uraknak az irodámban tett látogatást és sok sikert kívánok a tervek megvalósításában!